Свещеници ще извършат водосвет на обновения извор „Вонеща вода“ в Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Извор „Вонеща вода“ в кв. Радецки в Габрово. Снимка: Тодорка Мирчева

Габровски свещеници ще извършат водосвет на обновения извор „Вонеща вода“ в квартал Радецки в Габрово. Това ще се случи в навечерието на празника на Света Марина, на 16 юли от 18:00 ч., съобщи за Габрово Daily Тодорка Мирчева, кметски наместник на Кметско наместничество Зелено дърво.

През март тази година доброволци обновиха чешмата-кладенец на извора Вонеща вода в квартал Радецки в Габрово. Причината за акцията бяха множеството посегателства към кладенеца на Вонеща вода. Затова със собствени средства и труд няколко души почистиха мястото, монтираха нови пейки.  Повече за доброто дело може да прочетете в статията на Габрово Daily тук.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.