Жена загина на жп прелез край Плачковци, влак е ударил колата й

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Влак е ударил кола на жп прелез край гара Плачковци и я е влачил 40 м, съобщават от bTV. Жената, шофирала автомобила, е загинала.

Катастрофата е станала в 18:50 ч. на 28 февруари. По информация на телевизията жената не е спряла на автоматичната прелезна сигнализация. На мястото няма бариера.

Движението на влаковете по линията Стара Загора – Горна Оряховица е било спряно.

Гледайте видеорепортажа по bTV тук:


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.