ВиК Габрово ще стопанисва пречиствателната станция на Трявна

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Пречиствателната станция на Трявна вече се стопанисва от ВиК ООД – Габрово. Снимка: Областна администрация Габрово
Пречиствателната станция на Трявна вече се стопанисва от ВиК ООД – Габрово. Снимка: Областна администрация Габрово

Пречиствателната станция на Трявна вече се стопанисва от ВиК ООД – Габрово.

Стопанисването, поддържането и експлоатацията на мрежите и съоръженията на новоизградената пречиствателна станция за отпадъчни води на град Трявна, довеждащия колектор и инфраструктура до нея и предоставянето на свързаните с тях ВиК услуги се възлагат на ВиК ООД Габрово, съобщават от пресцентъра на Областна администрация – Габрово. Решението е взето на извънредно заседание на общото събрание на Асоциацията по ВиК – Габрово.

Пречиствателната станция на гр.Трявна е реализирана по проект „Изграждане на ПСОВ за отпадъчни води – гр. Трявна и довеждащ колектор към нея“, финансиран по Оперативна програма „Околна среда 2007-2013 г.“ Стойността на проекта е 13,1 млн. лв., от които 12,6 млн.лв. са безвъзмездна финансова помощ.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.