„Великденски внучета“ ще зарадват възрастни хора от община Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Инициатива „Великденски внучета“ в подкрепа на възрастни хора © Община Габрово
Инициатива „Великденски внучета“ в подкрепа на възрастни хора © Община Габрово

Възрастни хора от Габрово ще бъдат зарадвани за Великден с картички, сувенири и украса, изработени от клиентите на Центъра за обществена подкрепа към Община Габрово и доброволци от Младежкия съвет по наркотични вещества.

Кампанията „Великденски внучета“ се организира от Общински съвет по наркотични вещества и ЦОП към Община Габрово и е насочена и към възрастни хора, потребители на социални услуги в града, съобщават от местната общинска администрация.

След успешното реализиране на инициативата „Коледни внучета“, доброволците от Младежкия съвет по наркотични вещества ще станат „Великденските внучета“ и на 27 април отново ще посетят домовете на баби и дядовци, ползващи услугите на Домашния социален патронаж, за да ги поздравят с настъпващия празник.

На 28 април доброволци от МСНВ и клиенти на ЦОП ще посетят и Дом за възрастни хора с физически увреждания, Дневен център за възрастни хора с увреждания и Дневен център за стари хора, ще поднесат своите поздравления, ръчно изработени картички и Великденска украса.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.