Мобилен пункт ще ваксинира срещу COVID-19 в Трявна

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Мобилен екип на ЦСМП Габрово ще извършва имунизация срещу COVID-19 в Трявна на 20 септември, съобщават от РЗИ Габрово. Имунизационният пункт ще бъде разположен в пред Народно читалище „П. Р. Славейков“.

Работното време ще бъде от 9:00 до 12:00 часа Не е нужно предварително записване. Ще се поставя ваксина по избор. Има възможност за издаване на сертификат на място при поставяне на еднодозова ваксина.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.