Бъдещност за Габрово

„Бъдещност за Габрово“ прави кастинг за предприемчиви габровци

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Бъдещност за Габрово
Бъдещност за Габрово

Общността „Бъдещност за Габрово“ и нейният създател Момчил Цонев обявяват кастинг за предприемчиви габровци. Сред основните цели на обединението е работата във всички направления, от които зависи успешното развитие на един жив организъм като града – предприемачеството, образованието, градската среда, изкуствата и културата, стратегическото градско развитие.

„Бъдещност за Габрово“ търси онези предприемчиви габровци, независимо от дейността, с която се занимават, които искат да работят за доброто на нашия град Габрово. Ако сте предприемач, собственик на магазин, художник, музикант, учител и т.н., и задължително – човек на действието, а не на празните приказки, вие сте добре дошъл в кастинга на „Бъдещност за Габрово“. Най-добрите кандидатури ще намерят място и популяризиране и във водещата регионална медия Габрово Daily.

За да се включите в кастинга е необходимо да изпратите писмо на електронната поща info@budeshtnost.org като отговорите на следните въпроси:

1. Име и фамилия

2. Професия, с която най-активно се занимавате в момента

3. Образование

4. Членувате ли в професионални и други организации. Ако да, посочете.

5. Телефон и имейл за контакт

6. Възраст

7. Кратко представяне – имате няколко изречения, с които да разкажете за себе си и да покажете защо вие сте един от предприемчивите и активни хора на Габрово

8. Кои са Вашите най-големите постижения и успехи до момента?

9. Каква е Вашата мечта за Габрово?

10. Какво бихте искали да промените в Габрово и как ще го постигнете?

Припомняме думите, с които Момчил Цонев обяви началото на общността „Бъдещност за Габрово“:

Време е за труд и постоянство, за да има бъдеще за Габрово. Промяната винаги е идвала отгоре надолу. Време е за обединение на новаторите и хората на действието срещу апатията, злобата, бездуховността и обречеността на смърт.

Успехът на Габрово винаги е бил създаван от силни личности, не от масите или от държавата. Личностите са ключът към успеха – Васил Априлов създава революцията в българското образование през Възраждането, Иван К. Калпазанов ражда индустриалното чудо на Българския Манчестър след Освобождението, Пенчо Семов е символ на социалната грижа и дарителството от бизнеса към обществото.

Повече за „Бъдещност за Габрово“ четете тук:

Хора на действието се обединяват в „Бъдещност за Габрово“


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.