БЧК Габрово търси доброволци

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Български червен кръст Габрово търси доброволци, които да помогнат в първата акция на организацията за тази година. В БЧК Габрово са доставени продукти, които трябва да се пакетират и доставят на над 120 семейства в нужда до края на този месец.

„Ще имаме нужда от помощ за разпределението на храните в петък, 22.01.2021 г., след 9.00 часа – в склада ни ( в Търговията, зад ресторант „Сопрано“) и в събота, 23.01.2021 г., след 10.00 часа – пак на същото място, където ще товарим пакетите храна и ще ги доставяме до домовете на нуждаещите се. Без Вас – Доброволците, няма да се справим. Знаем,че за пореден път ще се включите, за да помогнете, за което Ви БЛАГОДАРИМ от сърце!“, споделят от БЧК Габрово.

При допълнителни въпроси може да звъните на тел. 0879 066 855 – Жанета.

Желаещите да помогнат могат да пишат под оригиналната публикация във Фейсбук страницата на БЧК Габрово:

Първата акция на БЧК-Габрово за 2021 е в ход, и отново ВИ МОЛИМ ЗА ПОМОЩ ! Днес дойдоха продукти, които трябва да…

Публикувахте от БЧК Габрово в Понеделник, 18 януари 2021 г.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.