БЧК Габрово приема дарения на нови дрехи за пострадалите от войната в Украйна

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Областната структура на Български червен кръст в Габрово се присъединява към националната кампания за набиране на материални дарения за подпомагане на пострадалото население от военния конфликт в Украйна.

Най-неотложни са нуждите от:

  • НОВИ мъжки, дамски и детски дрехи и обувки (с етикет на производителя)
  • спално бельо
  • топли завивки
  • хигиенни материали

В момента хранителни продукти не се приемат!

Къде се приемат даренията?

Даренията в Габрово ще се приемат всеки ден, от 8.00 до 17.00 часа на адрес ул. “Константин Иречек” №3 (сградата на БЧК-Габрово) Тел.: 066 80 31 16. Община Габрово също се присъединява към инициативата на БЧК и ще приема дарения в сградата на площад „Възраждане“ 3 – в работни дни от 8:30 – 17:00 часа.

Хиляди хора се нуждаят от нашата помощ сега! Нека им покажем, че заедно можем повече!

Община Габрово създава кризисен щаб във връзка с военния конфликт между Русия и Украйна и организация за настаняване и предоставяне на подслон за бежанци от Украйна. Как можете да помогнете – четете в статията Община Габрово с кризисен щаб и апел за помощ към бежанците от Украйна.

ОЩЕ ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ В САЙТА „ДОБРИТЕ БЪЛГАРИ“:

Заработи информационен портал на България в помощ на бежанците от Украйна

Български Червен кръст набира дарения за Украйна

Как можем да направим дарение за Украйна?


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.