Кръстовището на бул. „Априлов“ с ул. „Райчо Каролев“

Кръстовището на бул. „Априлов“ и ул. „Райчо Каролев“ е затворено за ремонт

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Кръстовището на бул. „Априлов“ с ул. „Райчо Каролев“Кръстовището на бул. „Априлов“ с ул. „Райчо Каролев“ ще бъде затворено за движение в рамките на работния ден днес, 7 юли. Като обходни маршрути ще се използват улиците „Юрий Венелин“ и „Кирил и Методий“, съобщават от Община Габрово.

Причината е извършване на дейности по водния проект – възстановяване на нарушената при аварийни ремонтни работи настилка на кръстовището. Всички корекционни дейности по обекти в обхвата на водния проект, изискани от Община Габрово, се извършват за сметка на фирмите изпълнители.

Община Габрово се извинява за причиненото неудобство и призовава водачите на моторни превозни средства да спазват въведените ограничения на движението.

 


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара и номиниран за "Будител на годината 2020" в кампанията на Българското национално радио. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.