Борислав Муеров - новият началник на ОД МВР Габрово © СДВР

Началник от Столичната полиция оглавява МВР Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Борислав Муеров - новият началник на ОД МВР Габрово © СДВР
Борислав Муеров – новият началник на ОД МВР Габрово © СДВР

Старши комисар Борислав Муеров е новият директор на ОД МВР – Габрово. Пред ръководния състав на областната дирекция той бе представен на 16 април лично от вътрешния министър Младен Маринов и главния секретар на МВР главен комисар Ивайло Иванов, които посетиха Габрово.

Борислав Муеров е роден през 1963 г. в Казанлък. В системата на МВР е от 1991 г. Започнал е работа в столичното Пето РУ, преминал е през различни звена и структури в Столичната дирекция на вътрешните работи. Преминал е различни школи и квалификации. През последните шест години е заемал длъжността началник на отдел „Охранителна полиция” – СДВР.

Припомняме, че на 12 април досегашният шеф на ОД МВР Габрово Борислав Бончев подаде оставка. Малко по-рано същия ден пред журналисти в Хърватия премиерът Бойко Борисов коментира напрежението от протестите в Габрово с думите: „Имам основателни претенции към шефа на дирекцията в Габрово“. Какво още каза премиерът тогава, четете в статията на Габрово Daily тук.

В Габрово започнаха протести, след като продавач в хранителен магазин на ул. „Николаевска“ беше нападнат и бит. ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ТУК: Трима пребиха продавач в Габрово, полицията води досъдебно производство за хулиганство

ОБЗОР НА ПРОТЕСТИТЕ В ГАБРОВО ДОСЕГА:

Нощта на протеста в Габрово – 10 април 2019 г. (ОБЗОР и ВИДЕО)

Втора вечер на протест в Габрово, сблъсък между граждани и силите на реда (ВИДЕО)

Ден 3 на протеста в Габрово: Жандармерията свали каски и щитове (СНИМКИ и ВИДЕО)

2000 души в Габрово излязоха на най-масовия до момента протест (СНИМКИ и ОБЗОР)

Ден 5 на протеста в Габрово, протестиращи се срещнаха с кмета Таня Христова


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.