Борислав Бончев встъпи в длъжност като областен управител

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Днес се проведе церемонията по приемственост между двамата областни управители – бивш и настоящ. Бронзовият лъв – символ на държавността, е бил предаден от временно изпълняващия длъжността до момента Мария Пенева на избрания вчера от служебното правителство нов областен управител Борислав Бончев, съобщават от Пресцентъра на Областна администрация Габрово.

„Основната задача, която предстои пред нас е провеждането на честни избори, но наред с това продължават и всички останали дейности в администрацията“ – е заявил Бончев. По-рано днес областният управител е бил информиран за техническата организация по провеждане на предсрочните избори през юли, както и текущи въпроси от дейността на администрацията.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Кой е Борислав Бончев – четете в нашата статия Бившият шеф на ОД МВР става областен управител на Габрово


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.