Боклук от Италия – в габровското село Яворец (ВИДЕО)

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Боклук от Италия пристига и се стоварва на терена на бивш завод край габровското село Яворец, разказва bTV в репортаж по темата.

Собственикът е италианец. Пластмасата пристига в Яворец от Италия през пристанищен терминал Варна. На терена в селото боклукът се сортирал ръчно, посочват от телевизията.

Вижте подробности във видеорепортажа по bTV:


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.