Проект "Умения за живот" на БМЧК с Дневен център за пълнолетни лица с увреждания © БМЧК Габрово

Младежите от Червения кръст учиха на умения за живот хора с увреждания

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Проект "Умения за живот" на БМЧК с Дневен център за пълнолетни лица с увреждания © БМЧК Габрово
Проект „Умения за живот“ на БМЧК с Дневен център за пълнолетни лица с увреждания © БМЧК Габрово

Доброволците на Българския младежки червен кръст – Габрово научиха на умения за живот потребителите на Дневен център за пълнолетни лица с увреждания в нашия град.

С пикник, игри на открито и разговори за емпатията, приятелството и нуждата да помагаш на другите премина последната им среща, споделят от БМЧК. Всички получиха грамоти.

През летните месеци потребителите на центъра бяха обучавани по темите „Лично пространство”, „Емоции и управление на емоциите”, „Здравословен начин на живот” и „Емпатия”.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.