Денимир Велчев

Благотворителна вечер във Велико Търново в помощ на Денимир

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Денимир ВелчевБлаготворителна японска вечер се организира във Велико Търново в подкрепа на 29-годишния габровец Денимир Велчев. Както вече писахме, от 2009 г. той страда от рядък вид чернодробен тумор. За съжаление в България не може да се проведе лечение за него. Неговите роднини събират средства за специализирано лечение в чужбина. Немската клиника Hallwang предлага възможност за лечение на Денимир, но стойността за първия месец е 83 000 евро.

Събитието се организира от студентите-японисти към Великотърновския университет на 7 март от 18 часа в галерия „Таралеж“ на Самоводската чаршия. Създадено е и събитие във Фейсбук.

Входът е 3 лв. Присъстващите ще могат да видят презентации на студенти, завърнали се от Япония, да участват в суши-работилница, да закупят японски аниме-фигурки, оригами-хартия, сувенири, книги и др. Всички събрани средства ще бъдат внесени на сметката в помощ на Денимир.

Банкова сметка за набиране на средства

Обединена българска банка (ОББ)

IBAN: BG22UBBS80021007872930
BIC: UBBSBGSF
Титуляр: Денимир Николаев Велчев


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.