Благотворителен уикенд „За Ивка“ в Габрово на 11 и 12 юли

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

supportivkaБлаготворителен уикенд – устна хигиена „За Ивка“ ще се проведе в Габрово на 11 и 12 юли (събота и неделя) от 11 до 17 часа. Инициативата ще представлява интерактивна демонстрация за малки и големи „Как да повишим устната си хигиена“. Организаторите ще разположат шатра на ул. „Радецка“ пред бившия магазин „ГУМ“.

Събитието е в подкрепа на габровката Ивета Кабакчиева, която се нуждае от средства за възстановяване и лечение след катастрофа, претърпяна през декември. Повече за инициативата „Подкрепи Ивка“ вижте тук.

Благотворителната инициатива на 11 и 12 юли се организира със съдействието на Община Габрово и Център за обществена подкрепа – Габрово.

Организаторите ще поставят дарителска кутия за набиране на средства. Събитието не е с комерсиална цел и всички събрани средства ще бъдат предоставени на родителите на Ива. Поканени са за помощници всички зъболекари, дентални асистенти и медицински сестри в Габрово, които имат желание да се включат.

Фейсбук събитие за инициативата


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.