Да помогнем на Преслава от Габрово

Благотворителен базар, спорт и игри в помощ на Преси – на 24 юни в парк „Маркотея“

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Да помогнем на Преслава от Габрово
Да помогнем на Преслава от Габрово

Да помогнем на малката Преси да оздравее – това е каузата, която ще събере габровци на 24 юни, събота, от 10 часа в парк „Маркотея“. Ще можем да подарим частица надежда за едно безгрижно детство на малката Преси, която се нуждае от операция в Германия.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Да помогнем на 10-годишната Преси от Габрово да изживее щастливо детството си (ЗОВ ЗА ПОМОЩ)

Какви събития ни очакват в парка?

Организиран е благотворителен базар, в който се включиха десетки доброволци, като предоставиха свои неща и ръчно изработени красоти – останалото зависи от нас.

В 11 часа започва открита тренировка по зумба, с която Васи и Деси ще ни мотивират да изглеждаме и да се чувстваме по-добре. Екипът на танцова формация „Балканджии“ пък ще ни върне към корените с урок по народни танци.

Не е тайна, че ще има и домашно приготвени вкусотийки и много забавни игри за малки и големи. И всичко това в името на едно прекрасно габровско дете – Преслава Червенска!

Можем да помогнем чрез DMS кампания или дарителската сметка

Ако нямате възможност да присъствате, но искате да помогнете, може да го направите с превод по дарителската сметка или със SMS с текст DMS PRESLAVA на номер 17 777.

Дарителска сметка:

Преслава Христова Червенска
Първа Инвестиционна Банка АД
IBAN: BG17FINV91501317000248


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.