Габровци организират благотворителен базар за лечението на Димитър Кордов

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Снимката е илюстративна. Pixabay

Габровци организират благотворителен базар, за да се съберат средства за лечението на Димитър Кордов. Базарът ще бъде от 10:00 до 18:00 ч. на 20 и 21 април пред зала „Възраждане“ в Габрово, съобщават организаторите.

Димитър Кордов е на 50години, от Габрово. От десет години е диабетик. Преди две години след физическо натоварване се установява, че Митко има увреждане на гръбначния стълб (дискова херния) и изместване на прешлените. Бъбреците му спират да функционират и получава инсулт. В момента е на хемодиализа, която се поема от здравната каса. Подадена е молба за бъбречна трансплантация в „Александровска болница“ в София и е одобрена. Чака се оферта и донор. Сега се нуждае от належаща операция за дисковата херния и изместването на прешлените, за което са необходими почти 6000 лв. Митко е почти неподвижен заради тази травма. 

Създадена е и специална Фейсбук група в подкрепа на Димитър Кордов, може да я откриете тук.

Открита е и дарителска сметка:

PostBank (EUROBANK BULGARIA)
BIG: BPBIBGSF
IBAN: BG32 BPBI 7929 4055 4035 01
Титуляр: ДИМИТЪР ИЛИЕВ КОРДОВ


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.