Битакът в Севлиево няма да бъде в петък

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Седмичният пазар за промишлени стоки (т.нар. битак) в Севлиево се мести от петък в понеделник, от 8:00 до 14:00 ч. Мястото остава същото – панаирната площадка, съобщават от Община Севлиево.

Причината е в усложнената епидемиологична обстановка в общината, а решението е на Общинския кризисен щаб в Севлиево.

Съгласно заповед на „Общински пазари“ – Севлиево, търговците и клиентите са длъжни да съблюдават стриктно мерките за борба с COVID – 19. Спазването на необходимата дистанция между търговци и граждани и носенето на лични предпазни средства са задължителни.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Севлиево въвежда по-строги противоепидемични мерки заради повечето случаи на COVID-19

РЗИ Габрово: Епидемичната обстановка в област Габрово е утежнена

РЗИ Габрово с препоръка: Избягвайте посещения на места, където се струпват много хора


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.