Жена в Психиатричната болница в Севлиево с отрицателен тест за COVID-19, вече го е преболедувала

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Отрицателен е вторият PCR тест за COVID-19 на жена, настанена в Държавната психиатричната болница – Севлиево. Резултатите от националната референтна лаборатория в София доказват отсъствие на Covid-19, съобщават от лечебното заведение в Севлиево.

Бързият тест, който й беше направен, преди приемането в лечебното заведение, установи наличие на антитела, което означава, че тя го е преболедувала безсимптомно. Това съобщи директорът на болницата д-р Сюзан Садъкова. Пациентката е настанена в отделението и не е необходимо да е под карантина.

Доказаните случаи на Covid-19 в Севлиево остават два. 61-годишен мъж е настанен в МБАЛ “Д-р Стойчо Христов”, а съпругата му се лекува в домашна обстановка, както писа вече Габрово Daily.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.