Президентът Румен Радев няма да присъства на честването на 3 март на Шипка

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова ще участват в тържественото отбелязване на Националния празник 3 март в София, а не на Шипка, съобщиха от Прессекретариата на Президентството.

Президентът Румен Радев се включваше редовно при предишните чествания на Националния празник 3 март на Паметника на свободата. Сред официалните гости тази година на Шипка обаче ще бъде министър-председателят Кирил Петков, както Габрово Daily вече писа.

Президентът Румен Радев сред множеството на Шипка за Националния празник 3 март 2020. Снимка: Президентство на България

За 3 март в София са предвидени две събития – церемония по издигане на националното знаме на България пред Паметника на Незнайния воин от 11.00 часа и тържествена заря-проверка на площад „Народно събрание“ от 18.30 часа.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Ако планирате да посетите Паметника на свободата на 3 март, споделяме с вас полезна информация – за организирания транспорт от Габрово, за паркирането на лични МПС на Шипка, за затварянето на проход Шипка за транзитно преминаващи: Всичко полезно, което трябва да знаете, ако ще посетите Шипка на 3 март


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.