Без нови случаи на COVID-19 в област Габрово, общо диагностицирани са 15

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Няма нови регистрирани случай на COVID – 19 на територията на област Габрово, съобщиха от Пресцентъра на Областна администрация Габрово.

По данни на РЗИ – Габрово към 19 юни общо диагностицирани с коронавирус са 15 души, от които 8 са излекувани, 3 са на домашно лечение, 3 души са хоспитализирани, 1 – починал.

Приключили са изследванията в домовете за социални услуги, където няма положително регистрирани случаи.

Към момента се провеждат изследвания на педагогическия и непедагогически персонал в детски градини и ясли на територията на областта.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.