© Община Габрово

Няма забрана за продажба на алкохол в Габрово заради евроизборите

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

© Община Габрово
© Община Габрово

Няма да бъде налагана забрана за продажбата на алкохолни напитки в търговските обекти и питейните заведения в Габрово в деня преди провеждането на изборите за Европейски парламент 25 май и в изборния ден 26 май 2019 г. Това съобщават от Община Габрово.

С оглед провеждането на абитуриентски балове и  семейни тържества, продажбата, сервирането и употребата на алкохолни напитки ще бъдат разрешени, но Община Габрово напомня, че 25 май 2019 г. е денят за размисъл преди вота в неделя.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.