Спирания на водата в Габрово

Замътването спира водата в Севлиево и селата днес

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Спирания на водата в Габрово
Снимка: cleanwateraction.org

От 23:00 часа на 25 януари 2019 г. дебитът на водата за град Севлиево ще бъде намален. По високите етажи на жилищните сгради абонатите ще бъдат с нарушено водоподаване.

Причината е в замътването на водоизточниците в следствие на обилните валежи, съобщават от ВиК Габрово, район Севлиево.

Без вода до избистряне на водоизточниците ще бъдат селата от община Севлиево, захранвани от етернитовия и стоманения водопровод.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.