Спирания на водата в Габрово

Цяло Дряново и части от Севлиево и Габрово без вода днес

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Спирания на водата в Габрово
Снимка: cleanwateraction.org

Без вода на 20 февруари 2019 г. ще останат отделни части от Габрово, Севлиево и Дряново, съобщават от ВиК Габрово.

За извършване на аварийни ремонти без вода от 9:00 до 17:00 ч. ще останат бул.“Никола Вапцаров“ в Габрово и село Драгиевци.

От 8:00 до 15:00 ч. ще бъде преустановяване водоподаването на град Дряново. Причината е отстраняване на авария на ул.“Шипка“.

За извършване на авариен ремонт от 8:00 до 12:00 часа ще бъде прекъснато водоподаването в ж.к. „Д-р Атанас Москов“ в град Севлиево.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.