Спирания на водата в Габрово

Без вода в района на жп гарата в Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Водоподаването ще бъде спряно днес, 29 март, от 8.30 до 17.00 часа на района от ЖП гарата до фирма „Подем“. Причината е авариен ремонт, съобщават от ВиК Габрово.

За извършване на аварийни ремонти без вода от 9.00 до 17.00 часа ще останат ул. „Марагидик“, районът на Колодрума и село Драгановци.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.