Спирания на водата в Габрово

Част от Габрово и села в Габровско без вода ДНЕС

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Спирания на водата в Габрово
Снимка: cleanwateraction.org

Без вода до 17:00 ч. на 10 септември 2018 г. ще останат бул.“Априлов“ в Габрово и селата Драгиевци и Велковци. Причината е извършване на аварийни ремонти, съобщават от ВиК Габрово.

В района на селата Стойковци, Селата Борики, Стефаново, Малини, Боженци, Кветовци и Съботковци и в района на с. Стойковци също ще е нарушено водоподаването. Там ще се отстранява авария.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.