Воден цикъл - Габрово

Ниската зона на Габрово и селата към Севлиево без вода на 19 май

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Воден цикъл - ГабровоНиската зона на Габрово и селата в посока Севлиево ще останат без вода на 19 май (вторник) от 8:30 до 17 часа, съобщиха от ВиК Габрово. Водоподаването ще бъде преустановено в кв. Войново и габровските села Поповци, Рачевци, Гергини, Гарван, Николчовци, Стоевци, Михайловци, Райновци, Враниловци, Новаковци и Божковци.

Причината е извършване на проби и изпитване на подменения довеждащ водопровод по ул. Марин Дамянов, захранващ с питейна вода водопроводната мрежа от пречиствателна станция за питейни води. Спирането на водоподаването е във връзка с изпълнение на дейности по Водния проект на Габрово.

От ВиК Габрово препоръчват на живущите във високите части да се запасят с вода за повече от 20 часа, с оглед по-продължителния период, необходим за пълно нормализиране на водоснабдяването.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.