Зона за безплатно паркиране срещу Спортна зала „Орловец“

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Нова зона за безплатно паркиране е обособена на улица „Орловска“ срещу Спортна зала „Орловец“ в Габрово, съобщават от местната администрация.

От Община Габрово уточняват, че безплатните паркоместа в града са отбелязани и върху виртуалната карта на зоните за платено паркиране в нашия град в зелен цвят. Може да разгледате картата тук.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

От 1 юли – паркирането в центъра на Габрово е платено


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.