Безплатен градски транспорт в Габрово за 1 май, Великден и Гергьовден

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

На 1 май (Ден на труда), на 2 май (Великден) и на 6 май (Гергьовден) градският транспорт в Габрово ще бъде безплатен, информират от Общински пътнически транспорт Габрово.

Инициативата за безплатен градски транспорт в празнични дни стартира през месец март тази година като част от нововъведения за превръщане на обществения транспорт в предпочитана и привлекателна услуга.

От месец март дружеството организира и ежемесечни и тримесечни томболи при закупуване на билети и карти за градския транспорт, правилата за които са публикувани на сайта на дружеството.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.