ДНЕС: Благотворителен базар на социалните услуги в Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Екипите на социалните услуги в Габрово ще участват в благотворителен базар с изделия, изработени от техни потребители. Събитието ще се състои на 15 март във файето на зала „Възраждане“ от 11:00 до 15:00 часа, съобщават от Община Габрово.

Средствата от базара ще бъдат насочени за нуждите на техните потребители.

Базарът е посветен на Световния ден на социалната работа – 15 март. Това е ключов ден в годината, в който социалните работници по света се обединяват, за да разпространят тяхното общо послание в световен мащаб.

Сред социалните услуги в Габрово са „Асистентска подкрепа“, „Център за настаняване от семеен тип за деца/младежи с увреждания с потребност от постоянна медицинска грижа“ в кв. Велчевци, „Дневен център за стари хора”, „Дневен център за деца и младежи с увреждания“, „Дом за пълнолетни лица с физически увреждания“; “Заведения за социални услуги“ – Домашен социален патронаж, Клуб на инвалида, Клуб на пенсионера; Звено „Майка и бебе”, „Център за обществена подкрепа – ИМКА“, Център за социална рехабилитация и интеграция на деца от аутистичния спектър“, „Център за обществена подкрепа – Вяра“, Превантивно-информационен център – Габрово и Общински съвет по наркотични вещества и др. По повод Световния ден на социалната работа повече за местните социални услуги може да откриете в отделни публикации във Фейсбук страницата на Община Габрово.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.