„Добрини за Габрово“ организира благотворителен базар

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Благотворителен базар в помощ на терапевтичния център „Свети Илия“ в село Поповци ще се проведе на 26 и 27 февруари 2022 г. Базарът ще бъде разположен в Спортна зала „Орловец“ от 10:00 до 16:00 часа в двата дни. Инициативата е под надслов „Купете мартеници с кауза“ и е по идея на фейсбук групата „Добрини за Габрово“.

Кампанията цели да подкрепи хората със зависимости, които в момента провеждат лечение. Центърът е на самоиздръжка и разчита основно на дарения и такси от онези семейства, които могат да си го позволят.

Освен мартеници базарът ще предложи ръчно направени подаръци, аранжировки, свещи, декорации, картини, плетива и други оригинални изделия. Те са изработени от потребителите на центъра и от възпитаници на детските градини и училищата в Габрово, различни творци, представители на социалните услуги и обикновени хора.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.