МБАЛ „Д-р Тота Венкова“ с ново работно време за бързи антигенни тестове

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

От 9 ноември МБАЛ „Д-р Тота Венкова“ ще прави бързи антигенни тестове всеки ден от 8 до 20 часа, а не през цялото денонощие, съобщават от лечебното заведение.

Тестовете са безплатни, заплаща се само сумата от 10 лева за изработка и сертификат. Изработват се в клинична лаборатория на болницата.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.