Ако нямате ефирна телевизия, пресканирайте каналите

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Габрово Daily получи информация от читатели от района на Габрово и Севлиево, че имат проблеми с цифровата ефирна телевизия, която няма сигнал от 29 май 2020 г.

Причината е в промяна на част от използваните в България телевизионни канали за разпространение на цифрова ефирна телевизия поради освобождаване на радиочестотен спектър в обхват 700 MHz за развитие на мобилни комуникации от ново поколение, съобщават от БНТ.

При прекъсване на сигнала на досегашните честоти е необходимо зрителите да пресканират честотния диапазон и да запаметят новите канали в приемните си устройства – set top box или телевизионен приемник.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.