Софийски автобус блъсна 79-годишен пешеходец пред Автогара Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Полиция. Снимката е илюстративна. Pixabay

Автобус за междуградски транспорт прегази с предната си лява гума 79-годишен пешеходец  от Габрово, съобщават от МВР Габрово. Инцидентът е станал на 9 януари 2019 г. около 11:30 ч. на кръстовището пред  Автогара Габрово на ул. „Никола Василиади“.

Автобусът е със софийска регистрация,  собственост на Столична община, управляван от 49-годишен жител на гр. София. Инцидентът е станал  при маневра за навлизане в автогарата. Автобусът е причинил тежка травма на  стъпалото на десния крак на възрастния габровец.  Пострадалият  е  транспортиран в УМБАЛ „Пирогов“ в София без опасност за живота.

Водачът на превозното средство и пешеходецът са тествани с дрегер, но устройството е отчело 0,00 промила алкохол и при двамата. Причините за катастрофата са в процес на доизясняване.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.