Община Севлиево обявява обществена поръчка за автобусна линия Севлиево – Априлци

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Община Севлиево ще обяви обществена поръчка за възлагане на обществен превоз на пътници по автобусна линия Севлиево – Априлци, съобщават от местната администрация.

Това се налага поради предстоящо изчерпване на действащия договор за линията. Договорът ще бъде сключен до края на 2023 г.

Предвижда се компенсиране на превозвача за извършени разходи по линията, съгласно маршрутните разписания, които са неразделна част от настоящото решение. Обществената поръчка ще бъде обявена съгласно предложените маршрутни разписания. Разписанието можете да видите ТУК.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.