Спирания на водата в Габрово

Голяма авария на водопровода Севлиево-Велико Търново остави без вода севлиевски села

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Спирания на водата в Габрово
Снимка: cleanwateraction.org

Нова голяма авария на магистрален водопровод Севлиево-Велико Търново е възникнала сутринта на 6 февруари 2018 г., съобщават от ВиК „Бяла“ ЕООД в Севлиево.

Без вода са селата Търхово, Ловнидол и Идилево. В посочените населени места днес ще бъдат закарани водоноски с питейна вода.

Екипите на „БЯЛА“ ЕООД са на място и работят по отстраняването й. За отстраняването на мащабната авария ще се прави ново трасе, което да осигури достъп за отливането на бетон.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.