Габровката Цветелина Джонова стана най-красивата абитуриентка на България

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Габровката Цветелина Джонова спечели конкурса „Най-красива абитуриентка“ на медията Dir.bg. Тя завърши тази година Националната Априловска гимназия в Габрово и е приета в един от най-престижните учебни заведения в Европа – Университета Бокони в Милано /Università Bocconi/, където ще учи специалност „Международна икономика и мениджмънт“.

Носителката на титлата в 14-ото издание на националната надпревара бе избрана от жури в състав Никол Станкулова, Невяна Владинова, Иво Аръков и Нена Върбанова, която пък е спечелила конкурса през 2019 г.

Цветелина Джонова. Фотограф: Драгомир Минков

Габровката се състезава с над 1200 свои очарователни връстнички, които изпратиха на Фейсбук страницата на „Най-красивата абитуриентка“ общо 3519 снимки, разкриващи прекрасните мигове и незабравимите емоции, съпътстващи техния бал, споделят от Dir.bg.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.