Ученици от Габрово могат да се регистрират за четвъртия Gabrovo Innovation Camp през юли

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Gabrovo Innovation Camp 2019

Четвъртото издание на иновационния лагер Gabrovo Innovation Camp предстои за първи път през юли. За разлика от предишните издания, когато имаше участници от страната и чужбина в различни възрасти, сега в лагера ще се включат 50 млади хора от Габрово от 13 до 19 години, съобщават от Областния информационен център.

Темата на Gabrovo Innovation Camp е „Силно Габрово“. По нея в рамките на 3 дни – 4, 5 и 6 юли 2019 г., участниците ще измислят предизвикателство, върху което ще развият своята идея.

Участниците ще бъдат разделени в 5 отбора, водени от ментори-професионалисти. Отборите ще работят като самоорганизиращи се групи, ще трябва да намерят интересни за тях теми и проблеми и като резултат – да изведат идея, която е иновативна и има потенциал за реализация – точно в Габрово.

Местата са ограничени, а регистрацията вече е отворена на интернет страницата на събитието тук. Побързайте да станете част от отбора „Силно Габрово“.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Образование

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.