Зимна обстановка в Габрово

7 февруари ще бъде неучебен ден в Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

7 февруари е обявен за неучебен ден за всички учебни заведения на територията на община Габрово съгласно заповед на кмета Таня Христова, съобщават от местната администрация. Заповедта не важи за децата, посещаващи детски градини и ясли.

Причината е в усложнените метеорологични условия и обилни снеговалежи, ниски температури, намалена видимост и затруднено придвижване до учебните заведения..

Повече подробности за зимната обстановка в Габрово четете в статията на Габрово Daily тук.

Проходът Шипка остава затворен. Каква е обстановката на прохода и на Узана, четете в статията на Габрово Daily тук.

Жълт код за снеговалежи днес

За 6 февруари е обявен отново жълт код за снеговалежи в област Габрово. Повече четете в статията на Габрово Daily тук.

Как да получите информация за актуалната пътна обстановка?

Как да получите информация за актуалната пътна обстановка, научете от статията на Габрово Daily тук.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Образование

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.