Танцово шествие на Фестивал за улични изкуства 6Fest по ул. "Априловска", 5 октомври 2018 © 6Fest, фотограф: Eli Deli

Представят нова образователна и общностна методика в Габрово, форумът – отворен за кандидатстване

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Танцово шествие на Фестивал за улични изкуства 6Fest по ул. "Априловска", 5 октомври 2018 © 6Fest, фотограф: Eli Deli
Танцово шествие на Фестивал за улични изкуства 6Fest по ул. „Априловска“, 5 октомври 2018 © 6Fest, фотограф: Eli Deli

Общественикът Момчил Цонев ще представи нова образователна и общностна методика в Габрово. Това ще се случи за първи път в Габрово през ноември по време на дискусионен младежки форум, част от събитията около третото издание на уличния фестивал 6Fest.

Най-големият уличен и младежки фестивал в Габрово след Карнавала кани едни от най-активните младежи на Габрово да се включат в първото издание на нов младежки форум. Вижте как да може да кандидатствате:

Какво ще се случи?

За първи път у нас, именно в Габрово, ще се представи нова обучителна и образователна методика, а вие можете да сте първите участници в нея.

Защо?

Чрез новата методика целим да създадем активна младежка общност в Габрово, а по време на форума да дискутираме младежката среда в Габрово – силните, слабите страни, предизвикателствата и възможностите пред нея.

Ключов момент в новата методика е последващото действие, затова с помощта на организаторите и медийното партньорство на водещата регионална медия Габрово Daily ще превърнем идеите в действия.

Кой може да участва?

Младежи от Габрово на възраст от 14 до 30-годишна възраст. Общият брой на участниците ще бъде от 20 до 30.

СРОК ЗА ЗАПИСВАНЕ ЗА УЧАСТИЕ:

30 октомври 2018 г., сряда

ЗАПИСВАНЕТО СТАВА ЧРЕЗ ПОПЪЛВАНЕ НА ФОРМУЛЯР ТУК

ДАТА НА ПРОВЕЖДАНЕ НА МЛАДЕЖКИЯ ФОРУМ:

10 ноември 2018 г. (събота), Дом на хумора и сатирата – Габрово

АКО ИМАТЕ ВЪПРОСИ:

Може да се свържете с нас на Фейсбук страницата 6Fest Gabrovo или на имейл info@6fest.gabrovo.net

ПОВЕЧЕ ЗА УЛИЧНИЯ ФЕСТИВАЛ 6FEST

Фестивалът за улични изкуства 6Fest събра някои от най-добрите младежки артистични формации на Габрово за третото си издание на 5 и 6 октомври 2018 г. В първите две издания на 6Fest ние представихме професионални улични артисти от чужбина и София. В третото си издание решихме, че габровските младежи заслужават да покажат уменията си пред публика и направихме танцово шествие с над 100 участници танцьори, спектакъл на площада и превърнахме старинния Шести участък в квартал на изкуствата.

Танцова школа "Лиана". Танцово шествие на фестивала за улични изкуства 6Fest, 5 октомври 2018 © 6Fest, фотограф: Eli Deli
Танцова школа „Лиана“. Танцово шествие на фестивала за улични изкуства 6Fest, 5 октомври 2018 © 6Fest, фотограф: Eli Deli

6Fest вдъхна отново карнавално настроение на Габрово (ФОТОРЕПОРТАЖ)

6Fest създаде нов квартал на изкуствата в Габрово – Шести участък (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Форумът е част от инициативите, свързани с третото издание на фестивала за улични изкуства 6Fest. Проектът „Фестивал 6Fest Щастливо Габрово“ на Сдружение “Обществен комитет “Васил Левски” – Габрово”, част от който е и младежкият форум, се реализира по Програма „Младежки дейности“ с финансовата подкрепа на Община Габрово.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Categories Образование

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара и номиниран за "Будител на годината 2020" в кампанията на Българското национално радио. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.