Обучения на "Телерик Академия" за деца и младежи

Училищна Телерик Академия организира безплатни IT обучения в Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Остават 10 дни да кандидатствате в безплатните IT обучения за ученици на Училищна Телерик академия в Габрово. Кандидатстването става онлайн до 10 октомври и не изисква предишни познания в областта, съобщават организаторите.

През учебната 2021/2022 година ученици в 4-12 клас ще имат възможност да се обучават в една от четири безплатни школи по програмиране и дигитални технологии на Училищна Телерик академия в Габрово.

Обученията започват в края на октомври и ще се провеждат до юли 2022 г., а форматът им (онлайн или присъствен) ще бъде съобразен с препоръките на здравните органи. След успешно завършване учениците ще получат сертификат от Училищна Телерик академия.

Учениците от 4-7 клас могат да избират между 3 програми:

  • Разработка на игри – 2 школи, като едната ще се състои четвъртък от 17:00 до 18:30 ч. и събота от 15:30 до 17:00 ч., а графикът на другата е вторник от 17:00 до 18:30 ч. и събота от 13:30 до 15:00 ч.
  • Алгоритмично програмиране – графикът ще се финализира след края на приемната кампания.

Учениците от 8-12 клас могат да участват в една програма:

  • Уеб програмиране – ще се провежда понеделник и четвъртък от 16:00 до 17:30 ч.

Повече информация за процеса на кандидатстване може да бъде намерена на сайта на Училищна Телерик академия.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Образование

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.