6 ученици от Габрово с награди от конкурс „География и българска литература“

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

25 ученици от Габрово, Севлиево и Дряново се включиха в онлайн конкурс „География и българска литература”, организиран от Асоциацията на професионалните географи и регионалисти (АПГР) в партньорство с РУО Габрово и Община Габрово.

Жури е оценило и избрало шест победители в две категории:

  • за учениците от 5-7 клас

I място. Савина Тинчева (VII клас, ОУ „Неофит Рилски“ с ръководител Анатолий Антов);

II място. Омая Матеева (VI клас, ОУ Ран Босилек“ с ръководители Бистра Кисьова и Нели Пейкова);

III място. Боян Радойчев (V клас, ОУ Ран Босилек“ с ръководители Бистра Кисьова и Нели Пейкова).

  • за учениците от 8-12 клас

I място. Стефан Георгиев (XI клас, НАГ);

II място. Димитър Събев (X клас, ПГТ „Пенчо Семов“);

III място. Христиан Атанасов (XI клас, НАГ).

Класираните ученици ще получат ваучери, осигурени от спонсори на АПГР, както следва: за I място – на стойност 200 лева; за II място – 150 и за III място – 100. Те, както и останалите участници, ще получат също предметни награди и грамоти. Предвиждат се и специални поощрителни награди за ученици, представящи училища извън община Габрово. Поощрителни награди във вид на ваучери ще получат и ръководителите на участващите ученици, съобщава Анатолий Антов, регионален координатор на АПГР-Габрово.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Образование

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.