Ученици от СУ „Отец Паисий“ в Габрово засаждат дръвчета

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Учениците от III A клас на СУ „Отец Паисий“ – Габрово се включиха в инициативата за засаждане на нови дървета в България на Гората.бг, съобщават от училището.

Третокласниците са получили през есента саксии, биотор и жълъди от червен дъб и явор. Решени да отгледат първото си собствено дърво, те засаждат жълъдите, спазвайки инструкцията на създателите на инициативата Гората.бг – 100 000 садим гора. И точно след три месеца децата с радост наблюдават поникването на своите дървета, които след една година ще решат къде да засадят.

Да наблюдаваш как от засятото от теб семенце пониква дърво, е истинско щастие – споделят децата от Габрово.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Образование

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.