И учениците в Севлиево преминават в онлайн обучение

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

От 3 ноември 2021 г. в община Севлиево се преустановяват присъствените учебни занимания и се преминава към обучение от разстояние в електронна среда, съобщават от местната администрация. До момента половината паралелки се обучаваха присъствено, докато другата половина учеха онлайн и през седмица се сменяха.

Достигнатото ниво на заболеваемост от COVID-19 в община Севлиево вече е над 890 на 100 000 души.

Новите случаи на Covid-19 за два дни в община Севлиево са 72. Активните случаи са вече 343, от които 285 са на домашно лечение, а 58 са хоспитализирани. Диагностицираните от началото на пандемията са 3290, излекуваните са 2773. Още 6 севлиевци изгубиха битката с вируса от началото на ноември. Общият брой на починалите в общината е вече 174 души.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Образование

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.