Корпус 3 и Библиотека на Технически университет Габрово. Снимка: Радиоклуб ТУ-Габрово

Технически университет Габрово ще си сътрудничи с китайски технологичен гигант

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Технически университет Габрово подписа договор за сътрудничество с технологичния гигант от Китай Хуауей Технолоджис. Ректорът Проф. Железаров сподели, че договорът поставя основата на поредица от реални проекти от значимост за двете институции.

Компанията има редица проекти, насочени към подкрепа на университетите, така че технологичните решения да бъдат прилагани навсякъде.

Гостите от Китай са посетили Технологичния парк на Технически университет- Габрово и са останали удовлетворени от високото технологично ниво на оборудването и лабораториите.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Технически университет Габрово открива първия извънстоличен техпарк у нас


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Образование

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.