Корпус 3 и Библиотека на Технически университет Габрово. Снимка: Радиоклуб ТУ-Габрово

Технически университет Габрово преминава на онлайн обучение

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Преустановява се присъственият учебен процес в Технически университет Габрово, считано от 21 октомври 2021 г. Всички лекции, семинарни и лабораторни упражнения ще се провеждат от разстояние в електронна среда чрез използване на средствата на информационните и комуникационните технологии.

Услугите на Университетската библиотека ще се предоставят, като се допускат студенти и докторанти при използване на не повече от 50 % от капацитета на помещенията, спазване на физическа дистанция от най-малко 1,5 м. и носене на защитни маски за лице.

С пълния текст на заповедта може да се запознаете в сайта на ТУ Габрово ТУК.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

От 21 октомври в цялата страна се въвежда „зелен сертификат“ за повечето обекти на закрито


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Образование

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.