Три гимназии в Габрово ще учат онлайн до 27 ноември

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Обучението в Професионална гимназия по туризъм „Пенчо Семов“ (от VIII до XII клас) , в Природоматематическа гимназия „Акад. Иван Гюзелев“ (от V до XII клас) и в Национална Априловска гимназия (от VIII до XII клас) в Габрово ще продължи в онлайн среда от 16 до 27 ноември включително. За това съобщават от Община Габрово.

Решението е взето от областния оперативен щаб на базата на предложения от директорите и обществените съвети в учебните заведения и след техни доклади относно заболеваемостта и епидемиологичната обстановка.

За периода от 5 до 12 ноември отсъстващите от учебните занятия ученици в Габрово са 7,35% от общо 4623 ученици. По данни Регионално управление на образованието общо 40 образователни институции в областта са засегнати от COVID-19.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Образование

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.