Президентът Румен Радев с лекция в Технически университет Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Президентът на Република България Румен Радев ще изнесе публична лекция в Технически университет Габрово. Събитието е на 29 януари от 11:00 ч. във фоайето на библиотеката на ТУ Габрово, съобщават от габровския университет.

Темата на лекцията е „България и технологиите на бъдещето – реални перспективи за сътрудничество и развитие. Ролята на академичните общности в управлението на науката“.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Технически университет Габрово отпразнува своята 55-а годишнина

Технически университет Габрово връчи дипломите на бакалаври и магистри


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Образование

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.