Водещи експерти в „Поход на вдъхновителите“ в Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

"Поход на вдъхновителите" в Габрово
„Поход на вдъхновителите“ в Габрово

Инициативата „Поход на вдъхновителите“ гостува в Габрово на 15 октомври. По покана на Националната Априловска гимназия и Школа „Интензив“ от 10 часа в Актовата зала пред габровци ще говорят български експерти, водещи специалисти в различни области и предприемачи от цялата страна и чужбина. Инициативата цели да вдъхнови, мотивира и събуди интереса на учениците, техните родители, учителите. Входът е свободен.

В Походите на вдъхновителите участват 5-10 изявени експерти. Например най-успелият програмист, най-талантливият хотелиер, най-успешният дизайнер, най-богатият предприемач, най-известният актьор… Вдъхновителите разказват своята история и как са постигнали това, което са и най-вече, което ще бъдат – споделя един от основателите на инициативата Кристалин Чавдаров.  Той и неговите съмишленици си поставят амбициозната задача да накарат младите българи да останат в страната си, като не им създава някаква илюзорна представа за бъдещето, а им разкриват своята истина за трудния, но постижим, път към успеха.

„Не е важно от къде си, а какво можеш да постигнеш  с работа, чест и морал. Да вярваш в себе си; да правиш това, което можеш най-добре; да работиш неуморно и упорито; да бъдеш позитивен, да се усмихваш“ са част от посланията на „Поход на вдъхновителите“.

„Поход на вдъхновителите“ е една от инициативите на организацията „Аз мога – тук и сега“. До момента са осъществени 35 похода в 28 населени места, в които са се включили над 5000 ученици, учители и родители.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.