От днес и учениците в Трявна ще учат онлайн, в Севлиево продължават ротационно

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

От 22 октомври всички ученици на територията на община Трявна преминават в електронна среда на обучение, съобщават от местната администрация. Мярката се налага, тъй като по последни официални данни от Регионалната здравна инспекция в Габрово заболеваемостта в община Трявна е достигнала 817 на 100 000 души население, на база 14-дневна заболеваемост.

От 21 октомври и учениците на територията на община Габрово се обучават дистанционно.

Учениците в община Севлиево ще продължат да се обучават ротационно както досега, съобщават от местната администрация. Там все още не е достигнат 14-дневният праг от 750 заболели на 100 000 население. Половината паралелки са присъствено, докато другата половина учат онлайн, след което се сменят.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Образование

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.